Blogg

På bloggen vår deler vi stort og smått om digital markedsføring. Vi deler av vår kunnskap om blant annet SEO, blogging, digital annonsering og sosiale medier, og gir deg nyttige tips og triks vi tror kan komme godt med for deg som skal markedsføre bedriften din på nett.

Er det noe spesielt du er interessert i å lære mer om?

Send oss gjerne dine ønsker, vi liker en utfordring

Kontakt oss

SEO

 • Illustrasjonsbilde av SEO trender 2021 SEO i 2021: De viktigste trendene
  29/01/2021 - Omar Vidskjold Khan
  SEO i 2021: De viktigste trendene

  Det er ventet store endringer innen søkemotoroptimalisering i 2021 med et enda større fokus på brukeropplevelse. Her får du vite hva du må oppdatere deg på.

  Les mer
 • Noen av de ansatte hos SEO-byrået Idium Velge SEO-byrå? Tenk på dette først
  05/08/2020 - Omar Vidskjold Khan
  Velge SEO-byrå? Tenk på dette først

  Å vokse som selskap er viktig for enhver bedrift. Enten det er snakk om å øke omsetningen, salgstallene eller levetiden på hver kunde, er søkemotoroptimalisering og SEO-byrået en viktig støttespiller.

  Les mer
 • Analyseverktøy på PC-skjerm Slik beregner du verdien av SEO
  02/07/2020 - Omar Vidskjold Khan
  Slik beregner du verdien av SEO

  At SEO har påvirkning på bedriftens bunnlinje er hevet over enhver tvil. Nordmenn utfører millioner av søk på internett hver eneste dag, og Google har for lengst blitt mange bedrifters viktigste markedsføringskanal.

  Les mer
 • Kvinne med laptop og kaffekopp SEO for SaaS-bedrifter
  15/05/2020 - Omar Vidskjold Khan
  SEO for SaaS-bedrifter

  Søkemotorene er og blir den viktigste markedskanalen for en stor andel norske bedrifter - og ikke minst for de som lever av å levere digitale løsninger. Dersom spådommene om en utvidet bruk av hjemmekontor i kjølvannet av Covid-19 slår til, vil særlig SaaS-markedet bli enda mer konkurranseutsatt. Derfor er det meget viktig at SEO har en sentral posisjon i selskaps markedsplan.

  Les mer
 • Mac-skjerm med graf 10 steg til forbedret synlighet i Google
  15/05/2020 - Omar Vidskjold Khan
  10 steg til forbedret synlighet i Google

  De store søkemotorene er for de fleste norske bedrifter en av de aller viktigste konkurransearenaene. Likevel ser vi at forbausende få selskaper har et bevisst forhold til hvordan de jobber med organisk synlighet, og enda færre har en konkret plan for hvordan de går frem for å oppnå bedre resultater Denne artikkelen er ikke ment å være en komplett fremdriftsplan, men et forslag til hvilke steg du og din bedrift kan ta for å øke den organiske synligheten i Google.

  Les mer
 • Bokstaver som viser SEO Hva er egentlig SEO?
  14/04/2020 - Idium
  Hva er egentlig SEO?

  Du har helt sikkert hørt begrepene SEO eller SEM, enten i sammenheng med nettsiden din eller markedsføring på nett. Men hva er egentlig SEO? Og hvorfor skal du som bedriftleder eller bedrifteier bry deg om disse tre bokstavene?

  Les mer
Se flere artikler om SEO

Nettsider

Se flere artikler om nettsider

Annonsering

Se flere artikler om annonsering

Innhold

Se flere artikler om innhold

Markedsføring

Se flere artikler om markedsføring

Sosiale medier

Se flere artikler om sosiale medier