En profesjonell hjemmeside som gjenspeiler bedriftens personlighet.

 

fagflis nettsideMed WordPress fra Idium sikrer du at hjemmesiden har høy oppetid, at den er rask og enkel å bruke, og at du alltid har en sikkerhetskopi av hele nettsiden. Vi sørger for at du alltid har siste versjon av WordPress og at alle plugins fungerer som de skal. Vi leverer gratis brukerstøtte på hele løsningen, inkludert plugins. WordPress gir deg et lekkert design tilpasset akkurat deg. Nettsiden vises optimalt på alle skjermer og den vil alltid være i trygge hender hos oss. Vi gir deg en løsning som kan vokse og utvikles i takt med forretningen din.

 

Kom i gang

 

Hvorfor velge Idium WordPress?

 

 • nettside wp sikkerhet

  Sikkerhet

  Hos oss får du sikker drift og hosting.

 • Wordpress oppdatert

  Oppdatert

  Nettsideløsningen er alltid oppdatert mot siste versjon.

 • søkemotoroptimalisert ikon

  Søkemotoroptimalisert

  WordPress gjør alt for å være søkemotorvennlig.

 • Universelt utformet

  Universelt utformet

  Nettsiden oppfyller alle krav til universell utforming.

 • Rådgiver nettside

  Egen rådgiver

  Du får tildelt din egen rådgiver slik at du bare har én kontaktperson.

 • Opptid wordpress

  Garantert oppetid

  Velger du oss vil nettsiden din alltid være på nett.

Leveranseprosessen

Wordpress leveranseprosess

Våre rådgivere avdekker dine behov, og med hjelp av våre WordPress-konsulenter settes det opp et estimert tilbud. Deretter inviteres du til en workshop hos Idium, hvor du vil få tildelt en egen prosjektleder. En konsulent er med i møtet for å bidra med tekniske spørsmål, avklaringer og råd.

Når du har godkjent møtereferatet starter konsulentene utviklingen av nettsiden. Når utviklingen er ferdig vil en annen WordPress-konsulent gå gjennom løsningen og gjennomføre en QA, slik at eventuelle feil og mangler med siden blir avdekket. Nettsiden blir utviklet på egen testserver som du vil få tilgang til etter levering. Du blir deretter invitert på et overleveringsmøte og kurs i hvordan du bruker nettsideløsningen med din prosjektleder.

Etter levering har du normalt 2 ukers akseptanseperiode hvor du kan teste hjemmesiden og rapportere eventuelle feil og mangler. Det er helt opp til kunden når de ønsker å lansere nettsiden men vi må ha en ukes forvarsel. Når vi lanserer så kopierer vi løsningen fra testserver til vår raske produksjonsserver, og så snart domenet er pekt, har du en ny nettside!

Du vil alltid ha mulighet til å få estimert nye endringer dersom du ønsker å oppdatere hjemmesiden din.

 

Kom i gang

Referansekunder

Her kan du se et lite utvalg av WordPress-nettsidene vi har laget. Noen er skreddersydd etter kundens behov og ønske, og noen er basert på våre ferdigmaler. Ikke vær redd for å velge oss som WordPress-leverandør, du er i trygge hender hos oss – uansett budsjett og behov.

 

Eurodent wordpressnettsideKOBs blogghttp://eiktrapp.no/

Kontakt oss for mer informasjon og priser

Mer informasjon om WordPress nettsider?

 

Les mer om nettsider