Frister og leveringstider

Vi har laget en liste over alle stegene i prosessen, fra du bestiller din nettside til den er klar for å lanseres. Her ser du både våre og dine tidsfrister, slik at du vet hva du har å forholde deg til.

1. Send oss informasjon til din nye nettside

For at din nye nettside skal gjenspeile deres bedrift ønsker vi en kort beskrivelse av bedriften og hvilke produkter og tjenester dere tilbyr. Send oss dette ved å benytte følgende skjema, eller se e-post for andre måter du kan sende oss informasjon på.

Foretrekker du en samtale på telefon eller via Teams, setter vi opp en tid som passer. Ta kontakt med oss via skjemaet over, e-post, eller ring oss på 22 00 84 40, for å avtale et tidspunkt.

Husk at jo raskere du sender inn materiell, jo raskere kommer vi i gang.

Standard leveringstid på våre pakkeløsninger er ca. to måneder.

Dersom vi ikke får informasjon innen 10 dager, lager vi nettsideforslaget basert på vår erfaring og informasjonen som ligger tilgjengelig.

2. Vi sender deg lenke til nettsiden

Vi legger inn forslag på søkemotoroptimalisert tekst som hjelper deg å få flere av henvendelsene du ønsker. Våre designere bygger så en nettside som samsvarer med informasjonen og ønskene du har gitt oss. Når nettsideforslaget er ferdig vil du motta en e-post med lenke til nettsiden, i samme e-post ligger det også en lenke til skjema hvor du kan gi oss din tilbakemelding.

Husk å se over både tekst og design.

3. Du godkjenner design

Gi oss din tilbakemelding!

Din nye nettside er responsiv, som betyr at innholdet tilpasses enheten brukeren benytter. Vi anbefaler derfor at du åpner den tilsendte lenken både på PC/Mac, mobil og evntentuelt et nettbrett.

Avhengig av hvilken pakkeløsning du har kjøpt, er det en eller to endringsrunder før lansering. (Hva som inngår i din pakke vil være spesifisert i kontrakt) Et tips her er å være mest mulig konkret slik at vi kan utføre endringene mest mulig effektivt. Er det ønsket større eller flere endringer som medfører ytterligere tidsforbruk, vil vi informere om kostnaden av dette før vi utfører endringen. Når nødvendige endringer er utført vil vi lansere nettsiden så snart vi mottar din godkjenning.

Merk! Driftskostnader vil bli fakturert ved lansering, eller 2 uker etter at du har mottatt vårt designforslag.

4. Lansering av din nettside

Når du har godkjent designet på nettsiden, vil den være på nett innen tre virkedager. Som regel går det enda raskere. For at vi skal få nettsiden lansert så raskt som mulig, er det viktig at vi får info om domene så tidlig som mulig.

Gratulerer, din bedrift har fått en ny nettside!

Endringer etter lansering

Dersom du ønsker å gjøre endringer i etterkant av lansering kan du enten kjøpe tilgang til å redigere selv, eller så gjør vi det for deg basert på timepris.

Spørsmål? Kontakt oss her