Congratulations doblet trafikken til nettsiden når de byttet fra et annet mediebyrå til Idium.

 

logo congratulations

 

– Jeg er svært fornøyd med å være kunde av Idium. Her får vi ordentlig oppfølging og det har vi ikke opplevd før fra vårt tidligere mediebyrå, forteller medeier Alina Butenko.

 

Ikke bare føler Alina at oppfølgingen er god, men hos Idium har hun fått en viktig sparringspartner som virkelig har tatt rollen sin på alvor – og gjør alt i sin makt for at bedriften skal lykkes og som virkelig lytter til hva de som kunde har å si.

– Vår rådgiver er genuint interessert i bedriften og det vi driver med, og finner alltid løsninger som passer oss. Skulle jeg mot formodning si imot er hun veldig fleksibel og finner nye løsninger basert på vår tilbakemelding. Majda har utrolig mange ideer når det kommer til markedsføringen vår og har verdifull innsikt slik at hun kan foreslå ideer som passer vår situasjon og drift.

 

Google Ads erfaringer

 

 

Noe som virkelig har båret frukter er Google Ads-annonseringen de får via oss og våre kompetente konsulenter. Dette markedsføringstiltaket har ført til mer enn dobling av trafikken inn til nettsiden.

– Vi er godt fornøyd med trafikken vi får fra Google Ads-annonseringen. Silje (vår Google Ads-konsulent, red.adm) gjør en fantastisk jobb og samarbeider tett med Majda for at vi skal treffe målrettet med vår søkeannonsering. Den relevante trafikken til nettsiden vår har definitivt økt etter vi ble kunde hos Idium. Det er faktisk en dobling av det vi hadde hos vårt tidligere byrå. Der fikk vi heller ikke spesielt god oppfølging, som vi gjør hos dere.

 

Et komplett tilbud

Søkeannonsering og jevnlig kontakt med egen rådgiver er ikke det eneste som har gjort bedriften så fornøyd som de er i dag, men det er helheten. Det å være tilknyttet et byrå som kan levere alt innen digital markedsføring, for det gjør det så mye enklere å velge de riktige markedsføringsaktivitetene når man finner alt på et sted.

– Sammenlignet med vårt tidligere byrå får vi et mer komplett tilbud fra Idium. Rådgiveren vår er en god sparringspartner som kommer med mange gode ideer om hvilke markedsføringstiltak vi kan gjennomføre og hjelper oss å finne løsninger på andre bedriftsområder også.

 

Ønsker du å prøve annonsering i Google Ads?

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kunde:
Congratulations
Hva er produsert:
Mediebyrå, Søkemotoroptimalisering, Google Ads