Arena Catering AS er et cateringfirma bestående av dyktige kokker med bakgrunn fra gourmetrestauranter og cateringfirma i Oslo.

 

– Jeg er meget fornøyd med å være kunde av Idium, og ikke minst guttene på kundeservice, som er etter min mening noe av det sterkeste Idium har. All ære til dem, sier daglig leder Henrik Flesche.

 

Han har nemlig valgt å bruke vårt hjemmesideverktøy til bedriftens hjemmeside. Hjemmesiden har han stort sett lagd helt selv.

Arena Catering nettside

 

Med Idiums nettsideverktøy kan du nemlig velge ferdige designmaler som lett kan tilpasses din merkevare. Du kan enkelt opprette, redigere og oppdatere dine nettsider på egenhånd, hvis du ønsker det. Du vil få oppfølging og tilgang til norsk support, og nettsiden din blir selvsagt mobiltilpasset. Vår nettsideløsning passer for deg som vil raskt og enkelt på nett med høye krav til brukervennlighet.

 

– Verktøyet er veldig bra, men jeg har naturligvis støtt på noen utfordringer. Dette har jeg snakket med kundeservice og rådgiveren min om og det har blitt tatt i mot seriøst. Det har vært kjempefint å bli hørt.

 

Som kunde av Idium får du også tilgang til din egen rådgiver, sånn at du ikke trenger å ha så mange forskjellige mennesker å forholde deg til.

 

– Jeg er også veldig tilfreds med rådgiveren min som er imøtekommende, løsningsorientert, og interessert i at alt skal være til kundens beste.

 

Vil du også bli kunde av oss?

 

Kunde:
Arena Catering
Hva er produsert:
Nettside