Ansatte i Idium mediebyråIdium er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester som holder til i Kristiansund og Nydalen i Oslo. Vi hjelper deg med alt du trenger for å lykkes med markedsføring på nett og sikrer at du har en helhetlig strategi i digitale kanaler. Vi leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge, og med vår lange fartstid har vi god erfaring og innsikt i alle bransjer. Vi er opptatt av at du som Idium-kunde skal få mye for pengene og at du aldri skal betale for noe du ikke har bruk for. Vårt mål er å være det mediebyrået som gir deg mest for pengene og den aller høyeste ROI (Return on Investment).

 

Hva gjør vi og hvordan kan vi hjelpe deg?

Som kunde av oss kan du bestemme helt selv i hvor stor grad du ønsker å benytte deg av våre tjenester og vår rådgivning. Kanskje trenger du bare hjelp med en Google Ads-kampanje, en ny nettside eller Facebook-annonsering – eller kanskje du vil overlate all digital markedsføring i våre hender og ha oss som ditt faste mediebyrå? Uansett hva du måtte trenge gjør vi alt vi kan for at du skal lykkes med din digitale markedsføring slik at du når de målene du har satt deg, til det budsjettet du har til disposisjon. Lykkes ikke du, lykkes ikke vi – så enkelt er det.

 

Se alle våre tjenester

 

Bruk 1 minutt på å se hvorfor du bør velge oss

 

Jobb hos oss   Vår historikk   Våre ansatte   Medieoppslag

 

Google Premiere Partner

På grunn av vår lange erfaring og kompetanse er Idium en av få Google Premiere Partnere i Norge. Det vil si at vi samarbeider tett med Google slik at vi kan gi kundene våre de beste resultatene innen søkemotorannonsering.

Hva vil det si å være Google Premiere Partner?

Ja, takk! Jeg vil gjerne ha mer informasjon om Idiums produkter og tjenester.

  • Gjelder henvendelsen brukerstøtte- eller fakturaspørsmål? Klikk her!
    Les mer om hvordan vi behandler din data i vår personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.