Knut Alexander Staurset-Bakke

Salgs- og markedsdirektør
Idium Oslo
95 24 85 05
kasb@idium.no

Jeg kan hjelpe deg med

Knut Alexander er effektiv, analytisk, strukturert, målbevisst og pragmatisk, men også opptatt av å ta vare på sine kolleger. Han tar alle utfordringer på strak arm og trives best når han får løse problemer og skape verdier, både for kundene våre og for oss. Knut Alexander har en bachelor i Internasjonal Markedsføring fra BI, der han tok 1,5 år i Spania. Han har også mer enn 20 års erfaring innen salg og ledelse, hvorav over 11 år i 1881 med diverse stillinger innen salg og markedsføring. I Idium er han ansvarlig for at kundene har en positiv opplevelse av å være kunde hos oss.

På fritiden som i arbeidslivet liker Knut Alexander å føle at han oppnår noe. Dette gir han en frihetsfølelse som er vanskelig å slå. Han tar gjerne en god diskusjon, så lenge gjensidig respekt og forståelse ligger til grunn, men er glad i at ulike synspunkter settes opp mot hverandre.

Det beste med å jobbe i Idium 

Mange dyktige mennesker som brenner for det de jobber med. Eierskap i jobben som legges ned gjør at det alltid er store og små resultater man kan feire og anerkjenne. Det er aldri et kjedelig øyeblikk!