Hvem er vi

Idium er et digitalt byrå for deg som vet at det er viktig å være til stede på nett, men ikke helt vet hvordan – eller ikke finner tid blant andre viktige oppgaver.

Mer om hva vi gjør Finn en ansatt

Dette gjør vi

Våre ansatte er spredt mellom Oslo og Kristiansund. Herfra driver vi med alt fra nettsider og nettsidedesign til rådgivning, programmatisk annonsering, Google Ads og annonsering i alle sosiale medier. 

Vi holder oss oppdatert på fagfeltene våre og prøver gjerne nye ting. Samtidig er vi opptatt av å bruke de kanalene vi av erfaring vet fungerer aller best. Vi vet også at alt starter med en god nettside der design, innhold og andre elementer spiller på lag.

Av oss kan du kjøpe enkeltstående produkter, eller du kan få din egen medierådgiver som lager markedsplanen din og bistår deg gjennom året. På den måten kan vi enten være markedssjefen din, eller vi kan være staben til markedssjefen som har litt for mange andre oppgaver.

Hvem passer vi for?

I Idium gjør vi ikke forskjell på kundene våre, og vi vet at et markedsføringsbudsjett på 10.000,- kan være like mye for en liten bedrift som en million er for en stor bedrift. Til daglig jobber vi aller mest med små og mellomstore bedrifter over hele Norge, men alle er velkomne som kunder hos oss. 

Idium startet selv som en liten gründerbedrift med bare to ansatte. I dag kan vi tilby alle tjenester innen digital markedsføring. Vi har også en solid eier i ryggen, som datterselskap av 1881 Group. Dermed vet vi godt hvordan det er å drive både liten og stor bedrift – og vi er overbevist om det ikke finnes en eneste bransje i Norge som ikke vi har erfaring med og kjennskap til.

Salg og rådgivning

Kvinne som skriver på datamskin med notatblokk

Daneal Sajjad Younas

Salgsansvarlig nettside
daneal@idium.no

Kvinne som skriver på datamskin med notatblokk

Fredrik Blø

Salgsansvarlig nettside
frbl@idium.no

Mann med nettbrett og blyant Mer om Marcus

Marcus Tangen

Salgsansvarlig nettside
22 00 84 03
marcus@idium.no

Kvinne som skriver på datamskin med notatblokk

Rami Lerock Mahmoud

Salgsansvarlig nettside
rami@idium.no

Har du lyst til bli en del av gjengen vår?

Hos oss skal det være gøy å gå på jobb, samtidig som vi tar jobben vår på stort alvor. Det er ikke alltid vi har ledige stillinger, men vi setter pris på om du tar kontakt uansett. Kanskje vi kan bli kollegaer i fremtiden.

Send oss din søknad her!