Smart Rens og Vaskebudet AS tilbyr vask og rens av tekstiler. I tillegg til å ha fokus på miljøvennlighet har firmaet opparbeidet seg en bred kompetanse på felter innenfor logistikk og kundeservice.

Som kunde av Idium fikk bedriften bruke mindre tid på markedsføring, og gjøre mer av det de tjener penger på.

 

Resultater

105 % økning i likerklikk på Facebook

Over 1000 unike besøkende

Over 1 minutt i snitt per besøk

Synlig på førstesiden i Google

 

Kundens utfordring

Bedriften ønsket å få hjelp med den digitale satsingen da de selv ikke hadde noen kompetanse innen markedsføring. De hadde få nettsideklikk og ingen synlighet i Google. De manglet også oppføringer hos annonsører, men ønsket å selge mer av sine tjenester på nett og søkte derfor hjelp hos Idium.

 

Smart rens facebookside1

 

Hvordan vi løste prosjektet

Idium og Smart Rens/Vaskebudet inngikk en Mediebyråavtale, hvor kunden fikk satt opp en systematisk markedsplan for året som kom. I deres segment visste Idium om de beste kanalene hvor man kunne nå potensielle kunder og satt opp annonser og oppføringer på nettet. Noe som igjen skulle føre til  nye kunder. Idium jobbet også strategisk med kunden sin søkemotoroptimalisering, som førte til økt synlighet hos Google.

 

Tjenester brukt

Medierådgiving  Facebookannonsering  Søkemotoroptimalisering

Kunde:
Smart Rens og Vaskebudet AS
Hva er produsert:
Mediebyråavtale, Søkemotoroptimalisering, Facebookannonsering
Anders Berg er først og fremst seriøs og faglig dyktig. Han får ting gjort og er alltid blid, serviceinnstilt, pålitelig og tilgjengelig. Det er alltid like hyggelig, interessant og lærerikt å få hjelp av Anders til våre prosjekter. Å investere i en medierådgiver har virkelig vært givende og det er noe jeg anbefaler på det sterkeste. Geir Hafsengen, daglig leder i Smart Rens AS, Smart Rens og Vaskebudet AS

Vil du bli vår neste suksessreferanse?