Musikkundervisningen Norge, Muno, er et musikkskoletilbud tilpasset barn, ungdom og voksne som ønsker å utvikle seg selv og berike livet sitt med musikk. De er Norges fremste tilbyder av musikkundervisning og finnes i de fleste byer og tettsteder i Norge.

 

Resultater:

75 % økning i antall besøkende på nettsiden

58 % økning i trafikk fra organisk søk

400 % økning i antall nye elever

I gjennomsnitt 2X ROI på annonsering

 

– Jens Ellingsson har utmerket seg med sin uovertrufne serviceinnstilling ovenfor oss som kunde. Han utøver sin medierådgivning med engasjement, oppfølging og kunnskap av internasjonalt kaliber, og han er den suverent beste rådgiveren vi har hatt noen gang. Jens sitt bidrag til vårt selskap har medført en betydelig vekst i omsetning, og jeg vil påstå at han er en av de beste i bransjen.

Administrerende direktør, Jon Torger Aabakken.

 

Kundens utfordring:

Muno er Norges fremste tilbyder av musikkundervisning med 14 musikkskoler på forskjellige byer og tettsteder i landet. De ønsket flere elever og bedre oversikt over effekten av markedsføringen de gjør.

 

Hvordan vi løste prosjektet:

Muno gjorde allerede annonsering i søkeresultatet til Google (Ads-søk) gjennom et annet byrå før de valgte å overlate all digital markedsføring til Idium. Idium skrev nye annonsetekster, ryddet opp i søkeord og har deretter optimalisert kampanjene fortløpende med stadig bedre resultater. Vi har samtidig introdusert nye annonseringskanaler som Facebook, display og remarketing med positiv ROI på alle plattformer. For noen av kampanjene har vi også satt opp egne kampanjesider. For å bedre brukeropplevelsen til de besøkende, oppnå bedre synlighet i søkemotorene og øke konverteringsgraden utviklet vi også helt nye nettsider til kunden. Ansatte hos Muno har i tillegg vært på workshop hos Idium for å lære mer om digital markedsføring, sosiale medier og hvordan skrive tekster for bedre synlighet i søkemotorene.

 

Munos nettside

 

 

Kunde:
Musikkundervisningen Norge
Hva er produsert:
WordPress, Mediebyrå, Facebook og Google Ads

Vil du bli vår neste suksessreferanse?