Kongsvinger Rørleggerservice ble etablert i 1992 og holder naturligvis til i Kongsvinger. De tar på seg de fleste typer små og mellomstore rørleggeroppdrag i Glåmdalsregionen.

 

Kongsvinger Rørleggerservice trengte en ny og profesjonell nettside, og er en av de første bedriftene som får prøve vårt nye nettsideverktøy Editap.

Bilde av Øystein Hagen– Vi er veldig fornøyde! Vi har fått en enkel nettside som vi ikke skal oppdatere daglig, men ha som en veiviser for de som skal finne oss. Nettsiden i seg selv ble knallbra, og jeg kunne overlate hele jobben til Idium, så prosessen var helt upåklagelig. Og vi fikk god oppfølging underveis. Jeg er jo bare en rørlegger og kan ingenting om å lage eller drifte en nettside, så det var helt greit å overlate hele jobben til noen som vet hva de driver med.

Rørleggermester Øystein Hagen, AS Kongsvinger Rørleggerservice

 

Kongsvinger rørleggerservice nettside

 

Nettsideløsningen Editap

Med vårt nye publiseringsverktøy kan du redigere hjemmesiden din med et raskt trykk på den gule knappen i høyre hjørne. Du kan både lage og redigere nettsiden på desktop, mobil og nettbrett rett i nettleseren

Legg til eller endre innhold ved å trykke på teksten eller bildet du vil oppdatere. Legg til nye seksjoner eller juster elementer ved å klikke på ikonene på siden.

Enklere blir det vel ikke?

Les mer om Editap her

Kunde:
Kongsvinger Rørleggerservice
Hva er produsert:
Editap