Eriksen Byggkontroll er en bedrift som jobber med ledelse, forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer i privat og offentlig sektor.

Resultater

Øktvarighet 2,21

Fluktfrekvens 48 %

Sider per økt 3,07

50 % av trafikken er organisk

Med nettsider og mediebyrå fra Idium har Eriksen Byggkontroll fått mer trafikk til hjemmesiden, og har fått inn flere store oppdrag på grunn av sin synlighet i Googles søkemotor. I tillegg oppholder de besøkende seg lenger på siden og er innom flere sider av gangen. Dette forteller oss at de besøkende finner inneholdet relevant, og at nettsiden tiltrekker seg relevant trafikk. Mediebyråavtalen gir bedriften mer kontroll over den digitale markedsføringen, slik at de heller kan holde fokus på daglig drift.

Eriksen byggkontroll nettside

Bedriftens målsetting

Eriksen Byggkontroll ønsket seg flere henvendelser og oppdrag, og mer geografisk synlighet for deres tjenester ut mot potensielle kunder. I tillegg trengte de også en god og informativ webside.

 

Hvordan vi løste prosjektet

Eriksen Byggkontroll har fått en profesjonell nettside takket være oss. For å skape relevant trafikk til nettsiden har bedriften signert en mediebyråavtale, som blant annet har ført til søkemotoroptimaliseringstiltak og Google AdWords-annonsering.

 

Tjenester brukt

Nettside Mediebyråavtale Søkemotoroptimalisering

Kunde:
Eriksen Byggkontroll AS
Hva er produsert:
Nettside, Mediebyråavtale, Søkemotoroptimalisering
Jeg er veldig fornøyd med nettsiden, og da spesielt designet. Jeg har vanligvis ikke mye fokus på markedsføring, og derfor er det greit å ha en mediebyråavtale der en medierådgiver alltid følger med og har kontroll på hva vi bør gjøre for å synliggjøre oss. Jeg har tjent inn pengene jeg har brukt på dere for lengst! Stein Eriksen, Eriksen Byggkontroll AS

Vil du bli vår neste suksessreferanse?