Equipnor er Nordens største leverandør av personlig utrustning til forsvaret og politiet. I tillegg til å være NFM-gruppens salgsorganisasjon, er de forhandlere for en rekke ledende produsenter av ulike typer utstyr beregnet på det profesjonelle markedet.

Resultater

20% økning i trafikk til nettbutikken

25% økning i konverteringer

 

Selskapet begynte å planlegge satsingen på e-handel i nye markeder, og i den fasen trengte de hjelp av et mediebyrå for å sikre at de hadde riktig tilnærming i digitale flater.

– Vår medierådgiver hjalp oss med å legge en langsiktig strategi for vår digitale markedsføringsinnsats og i tillegg har rådgivningsfunksjonen hans vært viktig for oss, forteller Marianne Moe, E-handelssjef, Equipnor/Norsegear.

Anders sørget for at selskapet fikk en helhetlig strategi for sin digitale markedsføring. Og at markedsbudsjettet ble fordelt i riktige kanaler for så å nå ut til riktig målgruppe, og oppnå høyest mulig ROI.

– Jeg er den eneste med digital markedsføring som kompetansefelt i min bedrift og har opplevd Anders som en uvurderlig sparringspartner.  Står jeg fast i en problemstilling jeg trenger nye øyne på, så er Anders alltid tilgjengelig og kommer med verdifulle innspill.

 

Kunde:
Equipnor/Norsegear
Hva er produsert:
Medierådgivning, SEO, AdWords, Facebook og Remarketing

Vil du bli vår neste suksessreferanse?