Drammen Låsservice har så mye å gjøre at de ikke har rukket å tenke på hvorfor de er fornøyde med å være mediebyråkunde hos oss. Det er akkurat sånn det skal være.

 

Drammen låsservice

 

– Det er så godt å slippe alt det styret med det markedsføring. Vi er synlige der dere sier vi skal være, det er dere som er profesjonelle og har denne kunnskapen som vi ikke har. Vi føler at vi er i trygge hender, og når det ringer slitsomme selgere så kan jeg bare be dem ringe rådgiveren min i stedet – det er veldig deilig, sier styreleder Steinar Hellum.

 

Drammen låsservice hjemmeside

 

Alle som er involvert i bedriften står på byggeplasser hele dagen og har lite eller ingen tid å vie til blant annet markedsføring. Derfor er det godt å ha sin egen eksterne markedsavdeling hos oss som tar seg av alt. Når vi spør Steinar hvorfor de er fornøyd med tjenestene de har fått levert av oss, altså nettsiden, annonsering via Facebook og Google Ads, innholdsproduksjon og SEO, har han følgende å si:

– Det rekker jeg ikke å tenke så mye på, vi har så mye å gjøre!

Og det i seg selv er svar nok for oss, da gjør vi noe riktig.

 

En rådgiver som er god å ha

Med en mediebyråavtale følger det også med en egen rådgiver som er primus motor for alle markedsaktivitene som settes i gang, en som holder i alle trådene fra oppstart til rapportering.

Kim er en blid og hyggelig fyr som er tillitsfull og oppriktig med oss. Han kommer med gode forslag og gir oss akkurat den oppfølgingen vi trenger.

 

 

Vil du bli vår neste suksessreferanse?

Kunde:
Drammen Låsservice
Hva er produsert:
Nettside, Mediebyråavtale, Google Ads, SEO, Innhold, Facebookannonsering