Båndtech AS har siden 1985 drevet med salg og service meste innen transportbånd.

Resultater

144 % økning i organisk trafikk på nettsiden

60 % økning i tid brukt på siden

5,72 i gjennomsnittlig CTR på 12 AdWordskampanjer

Båndtech referanse

 

Kundens utfordring

Båndtech AS var avhengige av å kunne vise seg frem som en profesjonell bedrift og øke synligheten sin på nett. Trafikken inn til siden var lav, og den skapte få konverteringer. De hadde tidligere ikke drevet med noen form for digital markedsføring, og derfor var det viktig å få på plass en profesjonell nettside og å øke sidens synlighet i søkemotorer.

 

Hvordan vi løste prosjektet

Etter at en oppgradering av hjemmesiden ble gjennomført, ble bedriften anbefalt Søkemotoroptimalisering for å øke sin synlighet i relevante søk og skape trafikk til siden. Ved hjelp av medierådgiving ble bedriften også anbefalt Google AdWords og Remarketing-annonsering. Etter at de startet med annonsering har Båndtech AS fått inn flere henvendelser i uken, noe de ikke hadde før og en høyere andel av leadsene har blitt kunder. Det har også vært en markant økning i henvendelser fra kontaktskjemaet på nettsiden.

 

Tjenester brukt

Medierådgiving Google Adwords SEO-analyse Idium Web+

Google AdWords Remarketing

Kunde:
Båndtech AS
Hva er produsert:
Mediebyrå, Idium Web+, Google AdWords, Google AdWords Remarketing, Søkemotoroptimalisering

Etter at det ble gjort oppgradering på nettsiden har den blitt veldig bra, og vi er veldig fornøyde. Det har resultert i flere henvendelser via nettsiden. Den gir også et profesjonelt inntrykk av oss som bedrift, noe som er veldig viktig for oss. Administrasjonssjef, Hege Spetz, Båndtech AS

Vil du bli vår neste suksessreferanse?