Nettsider for deg med større behov

Er du på jakt etter en større nettsideløsning for din bedrift? Vi sikrer deg en rask og brukervennlig nettside med kraftige og solide løsninger, som kan vokse i takt med bedriften.

Lær mer Hvordan gjør vi det?

Våre større nettsideløsninger er basert på åpen kildekode

Dette gir våre dyktige utviklere muligheten til å skreddersy et nettsted basert på dine behov og ønsker for funksjonalitet.

Vi utvikler nettsider i Umbraco

Sammen finner vi ut av hva som passer for deg.

Ta kontakt med oss dersom du har behov for en solid nettside med høy oppetid

Hvorfor velge nettside fra oss?

Våre løsninger er fleksible og gir deg og din bedrift en søkemotorvennlig nettside med høy oppetid. Vi leverer design av høy kvalitet, og vil etterfølge dine ønsker og behov for at nettsiden skal være en god opplevelse for dine kunder og besøkende.

Hos oss får du sikker drift og hosting på hele løsningen, inkludert plugins. Ved bruk av tredjepartsløsninger forholder vi oss bare til godt testede versjoner. Vi sørger for å holde din løsning oppdatert, slik at du slipper å følge med selv.

Nettsiden vises optimalt på alle skjermer og den vil alltid være i trygge hender hos oss. Vi gir deg en løsning som kan utvikles i takt med virksomheten din.

Se hva vi har gjort for andre

Aktuelle artikler:

Les flere artikler her

Våre nettsider passer for deg som

  • har behov for et brukervennlig grensesnitt som det er enkelt å jobbe i
  • ønsker fleksibilitet til å endre farger, utseende, fonter og mye mer på egenhånd
  • vil at det skal være enkelt og fleksibelt å redigere tekstinnhold, menyer og forsiden på nettsiden
  • vil ha god lastetid
  • ønsker å ha knapper, seksjoner, bilder, kolonner og muligheter på forsiden av nettsiden din
  • trenger et fleksibelt, solid og enkelt system for å integrere tredjepartsløsninger og plugins
Slik kommer du i gang

Slik kommer du i gang med nettsider hos oss!

Når du får levert en nettsideløsning fra oss, vil rådgiveren din først avdekke behovene dine. Med hjelp av våre konsulenter settes det opp et estimert tilbud. Deretter inviteres du til et oppstartsmøte hos oss, hvor du vil få tildelt en egen prosjektleder som vil følge deg gjennom prosjektet. Ved behov deltar også en utvikler på møtet.

Når møtereferatet er godkjent, starter konsulentene utviklingen av nettsiden. En annen konsulent vil også gå gjennom løsningen og gjennomføre en kvalitetssjekk, for å avdekke eventuelle feil og mangler.

Vil du bli kontaktet?

Ønsker du at vi tar kontakt med deg for å kartlegge behovet til din bedrift?

Kontakt oss

Slik foregår det

Nettsiden blir utviklet på egen testserver som du vil få tilgang til etter levering. Du blir deretter invitert på et overleveringsmøte og kurs i hvordan du bruker nettsideløsningen. Dette holdes av din prosjektleder.

Etter levering har du normalt to ukers akseptanseperiode, hvor du kan teste din nye nettside og rapportere om eventuelle feil og mangler. Det er helt opp til deg når du ønsker å lansere nettsiden, men vi trenger to dagers forvarsel. Ved lansering kopieres løsningen fra testserver til vår raske produksjonsserver, og så snart domenet er pekt om har du en ny nettside!

Du vil alltid ha mulighet til å få estimert nye endringer dersom du ønsker å oppdatere hjemmesiden din på et senere tidspunkt.

Siste arbeider

Vi er så heldige at vi får jobbe med spennende bedrifter i de fleste bransjer, og hjelpe dem med å bli mer synlig på nett. Kundene våre betyr alt for oss, og vi er stolte av resultatene vi er med på å skape for dem. Lurer du på hvordan vi jobber? Her kan du lese mer om noen av prosjektene vi har jobbet med for våre kunder.