Teknisk analyse

Vil du vite hvordan du kan gjøre ditt nettsted mer synlig i søk? Få tilsendt en gratis teknisk analyse av nettsiden din.

Lær mer Bestill gratis analyse

Bli mer synlig i relevante søkeresultater

Før du kan begynne å søkemotoroptimalisere nettsiden din, må du først kartlegge nettsidens tilstand slik den er i dag. En teknisk analyse hjelper deg med å identifisere eventuelle tekniske mangler, og finner ut hvilke tiltak som bør iverksettes for at nettsiden din skal bli mest mulig synlig i relevante søkeresultater.

Du har kanskje allerede gjort deg noen tanker om hva som kan forbedres på nettsiden din, og hva dine brukere vil respondere på? Ved å få utført en teknisk analyse hos oss, vil du sitte igjen med konkrete tall og fakta som enten underbygger eller motbeviser de tankene du har gjort deg.

En gratis teknisk analyse fra oss er helt uforpliktende!

Få oversikt over din nettsides tekniske tilstand

Analysen vi gjennomfører er en teknisk analyse, og ikke en komplett SEO-analyse. Den vil likevel gi deg en god oversikt over nettsidens tekniske tilstand, med forslag til konkrete tiltak som vil ha innvirkning på din synlighet i søkemotorene.

Ønsker du en full analyse med våre dyktige konsulenters anbefalinger rundt hvordan du kan få mer organisk trafikk og øke din digitale tilstedeværelse? Da anbefaler vi deg å lese mer om vår SEO-analyse her.

Bestill en gratis teknisk analyse

Personvern

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker jeg til at Idium lagrer informasjonen min slik at de kan kontakte meg med relevant informasjon om digital markedsføring (inkludert sende den tekniske-rapporten).

Les mer om hvordan vi behandler din data i vår personvernerklæring
hCaptcha