Lær mer Hvordan gjør vi det?

Hvorfor søkemotoroptimalisering?

En nettside har liten verdi dersom ingen finner frem til den, og de færreste av oss leter lenger enn førstesiden når vi gjør søk i Google. God synlighet i søk er derfor blant det aller viktigste når du skal markedsføre din bedrift på nett.

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, hjelper deg med å bli synlig for din målgruppe, enten det er mennesker innenfor et spesielt geografisk område eller som gjør søk fordi de har spesifikke behov. Ved en satsning på SEO vil du ikke bare bli funnet av flere mennesker, du vil også få mer relevant trafikk inn til nettstedet ditt. Dette kan gi deg flere salg og flere nye kunder. Kort sagt kan SEO bidra til at du når din bedrifts overordnede mål.

En nettside har liten verdi dersom ingen finner den

Vi tilbyr gratis tilstandsrapport

Systematisk arbeid for synlighet på sikt

Et søkemotoroptimalisert nettsted er også et gjennomarbeidet nettsted. Med andre ord, SEO får bedriften din til å fremstå som seriøs, kunnskapsrik og profesjonell overfor de som skal kjøpe det du leverer.

Ved å jobbe strategisk og målrettet med SEO over tid, vil du bygge på bedriftens merkevare og jobbe deg oppover resultatlisten i Google. SEO-arbeid er en langsiktig strategi og gir deg ikke resultater over natten. Gevinsten av en systematisk satsning vil imidlertid kunne være stor, i form av økt organisk synlighet og langt bedre resultater på nett.

I tillegg til å øke organisk synlighet, vil SEO også kunne gi bedre effekt av andre markedsaktiviteter, blant annet annonsering i Google Ads og sosiale medier.

Se hva vi har gjort for andre

Aktuelle artikler:

Les flere artikler her

Slik jobber vi med SEO for deg

Vi utfører søkemotoroptimalisering på bakgrunn av grundig analyse av ditt nettsted. En av våre dyktige SEO-konsulenter vil kartlegge nettstedets tekniske tilstand. Vi vil også utføre en søkeordsanalyse som viser hvor synlige dere er i Google i dag. Samlet gir dette oss god innsikt i hva som må gjøres for å øke både synlighet og trafikk.

Tiltakene vi utfører kan være av teknisk natur, for eksempel arbeid med metadata, strukturerte data, alt-text, sidestruktur og lenkebruk. Vi kan også videreutvikle innhold som allerede finnes på nettstedet, eller produsere relevant innhold som dere mangler i dag.

Dette ønsker vi av deg

Vi vil gjerne ha mulighet til å logge oss inn på nettstedet ditt, samt ta en kikk på besøksstatistikk i Google Analytics. Dette er for å få en bedre forståelse av dagens situasjon og hvor på nettstedet forbedringspotensialet er størst. Selv har vi en rekke verktøy som hjelper oss med å levere god utvikling og gode resultater for kundene våre.

Vi ønsker at våre kunder selv skal ha mulighet til å følge med på resultatene av arbeidet vi gjør. Derfor tilbyr vi også utsendelse av månedlige statusrapporter i et brukervennlig format.

Kom i gang med SEO