Automatiserte kjøp av treffsikre nettannonser.

 

Programmatisk kampanje leverandørProgrammatisk annonsering er automatiserte kjøp av nettannonser, som synliggjør virksomheten din for dine målgrupper på de mest relevante nettsidene, til rett tidspunkt med riktig budskap.

 

Dette er god markedsføring for merkevarebygging og med data og programmatisk annonsering kan man i tillegg treffe spesifikke målgrupper. Dette gjør kanalen nyttig til både merkevarebygging og konvertering. Vi kan dele det opp i to forskjellige tjenester:

 

Programmatisk annonsering – Retargeting

Idium legger et script/cookie på din nettside for å lagre data på de personene som besøker din nettside. Deretter vil vi kunne vise disse personene bannere på de nettsidene som de besøker. Utifra denne dataen kan vi også lage tvillingprofiler, som vil si at vi treffer personer som har samme interesse som dine besøkende.

 

Programmatisk annonsering – Audience targeting

Vi setter opp en kampanje for å vise bedriftens bannere til potensielle kunder på nettsider som vi mener er relevante. Her kan det lønne seg å gå bredt ut for å prøve å få nye mennesker inn til din nettside. Det kan gjøres forskjellige segmenteringer som geografi, demografi, alder og interesse, men dette bør man planlegge sammen med en av våre rådgivere.

Vi gir bred rådgivning innenfor feltet og hjelper til med blant annet segmentering, budskap, oppsett, optimalisering og kampanje perioder.

 

Kort oppsummert vil det si at med programmatisk annonsering kan vi ved hjelp av persondata styre annonsene mot potensielle kunder for din bedrift og samtidig styrke bedriftens merkevare.
Vi gir bred rådgivning innenfor feltet og hjelper til med blant annet segmentering, budskap, oppsett, optimalisering og kampanje perioder.

 

Kontakt oss

 

Hvilke nettsider er annonsene synlige på?

Du kan annonsere på de fleste norske og utenlandske nettsidene. Idium operer som nøytrale i valg av nettverk og ønsker å hjelpe bedrifter med å treffe riktig målgruppe på de nettsidene hvor målgruppen er mest aktive.

 

Programmatisk annonsering

 

Design av bannerannonser og rapportering

Når du kommer i kontakt med oss hjelper vi deg fra A til Å. Prosessen med oss starter med at vi setter målsettinger for kampanjen før vi lager materiale og budskap. Vi hjelper til med utformingen av annonsene og lager egne bannere for din kampanje.  Vi leverer selvsagt også detaljerte rapporter når kampanjeperioden er over for å se om vi har nådd målsettingene dine.

 

Eksempler bannerannonser

Hvorfor velge Idium?

Med Idium som programmatisk samarbeidspartner vil din bedrift øke kompetansen, og få en sterkere strategi for økt merkevarebygging og konverteringer fra de målgruppene som betyr noe for din bedrift. La Idium ta seg av din programmatiske annonsering, så kan du fokusere på det du gjør best.

 

 

 

Snakk med oss om programmatisk annonsering!

Vi hjelper deg gjerne med treffsikker bannerannonsering. Fyll ut kontaktskjemaet så tar en av våre rådgivere kontakt med deg.

Les mer om annonsering på nett