Din mest lønnsomme markedsføringskanal.

Kontakt oss

kontorpult
Mailchimp er en av verdens største leverandører av programvare for nyhetsbrev. Systemet er webbasert, så om du kan koble deg opp på nettet kan du tilrettelegge for nyhetsbrev uansett hvor du befinner deg.

 

Nyhetsbrev kan bli ditt beste våpen for å øke salget og skape lojalitet hos dine kunder. Et godt skrevet nyhetsbrev gir deg høy konverteringsrate og koster lite å sende ut. E-postmarkedsføring treffer motiverte kunder rett i innboksen og du kan måle verdien ved hjelp av analyseverktøyet.

 

Hvorfor velge Mailchimp?

  • Mailchimp er intuitivt, og du kommer raskt i gang
  • Det er lett å segmentere ut målgrupper i Mailchimp
  • Du får utfyllende informasjon om hvilke resultater nyhetsbrevene gir deg

 

Hvorfor velge Idium som leverandør?

  • Vi legger inn e-postlister, tilrettelegger maler som står i stil med din bedrifts profil, og tilrettelegger din konto slik at den er klar til bruk
  • Du får et introduksjonskurs som setter deg inn i hvordan Mailchimp fungerer, og også en innføring i viktige elementer å huske på for nyhetsbrevsutsendinger
  • Vi vil være tilgjengelig for alle spørsmål som måtte oppstå om du kommer over hindringer eller utfordringer

 

Leveransen

Idium oppretter en Mailchimpkonto og setter opp 3 maler som kan brukes til utsending av nyhetsbrev. Du vil få mulighet til å komme med innspill på disse malene. Deretter holdes det en workshop hvor vi sammen går igjennom e-postsystemet og ser på hvordan din bedrift kan utnytte dette systemet på en best mulig måte. Du må selv lage en liste med mottakere til nyhetsbrevene, men vi vil importere for deg. I tillegg legger vi inn mulighet for påmelding til nyhetsbrev på din egen nettside dersom det er ønskelig.

 

Visste du at over 600 millioner nyhetsbrev som sendes ut daglig kommer fra Mailchimp sitt grensesnitt?

Referansekunder

IHS Revisjon & Regnskap og Corinor Norge har begge gode erfaringer med nyhetsbrevsystemet MailChimp.

IHS Revisjon og regnskap logo Corinor Norge logo

Kontakt oss

Mer informasjon om Nyhetsbrev?

 

Les mer om e-postmarkedsføring