Mediebyråavtale

Velg oss som ditt mediebyrå! Vi tar hånd om dine markedsaktiviteter, slik at du får mest mulig ut av markedsbudsjettet ditt.

Lær mer Hvordan fungerer det?

La oss være din medierådgiver

Som mediebyråkunde hos oss får du tildelt en dedikert medierådgiver som bistår deg med kunnskap og oppfølging innen digital markedsføring. 

Medierådgiveren vil utarbeide en skreddersydd markedsplan for deg. Tiltakene i planen er tilpasset bedriftens målsettinger og budsjett, og dere vil få god oppfølging gjennom hele året. I tillegg får dere tilgang til faglige seminarer hos oss.

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Legg igjen ditt telefonnummer

Hvordan fungerer en mediebyråavtale?

Vårt mål er at du skal få høyest mulig utbytte av ditt markedsføringsbudsjett. Derfor begynner vi alltid med et møte der du og medierådgiveren får muligheten til å bli kjent. Dere vil ta for dere faktorer som er viktige for bedriften, hvem som er deres kunder og hvilke mål dere har. På bakgrunn av dette vil medierådgiveren, sammen med våre fagspesialister, sette opp en gjennomarbeidet markedsplan med forslag til budsjett og hvilke plattformer din bedrift burde være synlig på.

Forslaget blir presentert og gjennomgått i et møte der du og medierådgiveren din vil komme frem til en endelig markedsplan og veien videre sammen. I møtet vil du ha mulighet til å stille spørsmål samt signere avtalen. Når avtalen er signert, har du din medierådgiver til rådighet – og arbeidet kan begynne! 

Se hva vi har gjort for andre

Aktuelle artikler

Les flere artikler her

De fleste kundene våre opplever en økning i effekt på 10–20%

Som mediebyråkunde hos oss forhandler vi med tredjeparter på dine vegne. Ved å la oss gjøre det vi er gode på, sparer du tid og penger. Samtidig når du ut til enda flere potensielle kunder.

Book et telefonmøte med en rådgiver