Mailchimp

Ønsker du å nå ut med et budskap til mange kunder på en gang? Trenger du en enkel og brukervennlig plattform som lar deg kommunisere med kunder, ansatte og samarbeidspartnere på en effektiv måte? Da er nyhetsbrevprogrammet Mailchimp noe for deg.

Lær mer Hvordan gjør vi det?

Vi hjelper deg i gang med e-postmarkedsføring

Idium tilbyr oppsett av konto, design av maler, opplasting og gruppering av kontakter, påmeldingsskjema på nettside og kursing i Mailchimp. Alt i én pakke, for å få deg i gang så raskt og enkelt som mulig.

Mailchimp er verdens mest brukte nyhetsbrevprogram

Vi leverer nyhetsbrevprogramvaren Mailchimp, et av verdens største systemer for nyhetsbrev. Systemet er webbasert, og så lenge du har tilgang til internett kan du jobbe med nyhetsbrev uansett hvor du befinner deg.

Derfor skal du velge Mailchimp fra Idium

Derfor skal du velge Mailchimp fra Idium

Alle kan opprette en konto hos Mailchimp, men ved å velge Idium som leverandør får du god hjelp på veien. Dermed slipper du å knote med å lære deg forskjellen på tags, segments og groups. Våre flinke grafiske designere lager maler til deg, som du kan basere alle nyhetsbrevene dine på. Vi holder et to timers kurs for deg i hvordan du bruker systemet, slik at du er godt rustet for å sette i gang på egenhånd. 

Hvorfor velge Mailchimp?

  • Mailchimp er svært brukervennlig og enkelt å lære seg

  • Det er en effektiv måte å kommunisere med mange mennesker på én gang

  • Du kommer raskt i gang og vi hjelper deg om du har problemer

  • Det er lett å segmentere ut målgrupper i Mailchimp, slik at du kan sende til noen utvalgte kontakter eller til hele kontaktlisten

  • Designet blir rålekkert, selv om du ikke er noen ekspert fra før

  • Du får utfyllende statistikk om hvilke resultater nyhetsbrevene gir deg

Se hva vi har gjort for andre

Aktuelle artikler:

Les flere artikler her

Slik leverer vi Mailchimp

Vi vil opprette en Mailchimp-konto for deg og sette opp tre maler som kan brukes til utsending av nyhetsbrev. Designet er basert på dine ønsker, eller tar utgangspunkt i din nettside og grafiske profil.

Vi holder et to timers kurs, hvor vi gir deg en grundig innføring i systemet og hvordan dere kan bruke det på egenhånd. Du må selv gi oss en liste med dine mottakere, men vi sorterer, rydder opp og lager segmenter slik at du kan sende til de du trenger. Om du ønsker lager vi også påmeldingsskjema til din nettside.

Greit å vite

Bruken av Mailchimp er gratis så lenge du ikke overstiger 2000 kontakter, og 12 000 utsendelser i måneden. Trenger du mer enn dette, eller ønsker ekstra funksjonalitet som for eksempel mange automation-muligheter og A/B-testing, kan du oppgradere pakken din ved å legge inn et kredittkort i løsningen. Her kan du se de ulike planene Mailchimp tilbyr.

Kom i gang med Mailchimp

Ønsker du god drahjelp for å komme i gang med e-postmarkedsføring? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om Mailchimp og dine behov.

Kontakt oss