Innholdsproduksjon

Enten ditt mål er å informere eller selge, få nye kunder eller pleie forholdet til de eksisterende – vi skaper innhold som hjelper deg med å formidle det du vil til de du vil.

Lær mer Hvordan gjør vi det?

Hva er godt innhold?

Godt innhold er innhold tilpasset de du ønsker skal lese det. Det er skrevet av mennesker, for mennesker, og gir et svar på noe leserne lurer på – eller kanskje ikke vet at de lurer på.

Med godt innhold utstråler du kompetanse og bygger tillit. Dette kan være avgjørende for om en potensiell kunde velger deg eller ikke.

Godt innhold er en av hjørnesteinene for en god nettside

Har du først fått besøkende inn på nettsiden din, er det i stor grad innholdet som avgjør om de blir værende eller søker seg videre. 

Dersom du annonserer i sosiale medier eller Google, er det også viktig at landingssidene for kampanjene dine treffer målgruppa og oppfordrer til ønsket handling.

Hva slags innhold trenger jeg?

Vi vil anbefale innhold for deg på bakgrunn av hva det er du gjør og leverer, samt hva slags innhold du mangler i dag. Det kan være en god forsidetekst, en tillitsvekkende «Om oss» side, tjenestetekster som effektivt formidler hva du kan tilby eller informative blogginnlegg som uttrykker faglig dyktighet. Samtidig er det viktig at innholdet vi produserer gjenspeiler din bedrift og deres verdier og visjoner.

Jo flere sider og jo høyere kvalitet det er på innholdet på din nettside, desto flere muligheter har du til å bli funnet av de som gjør søk i søkemotorer. Går du med et ønske om å bli oppdaget av potensielle kunder, kan det derfor lønne seg å investere i godt innhold til nettsiden. 

Se hva vi har gjort for andre

Aktuelle artikler

Les flere artikler her

Slik lager vi godt innhold for deg

Når vi skal i gang med å lage innhold for deg, vil du kontaktes av en av våre dyktige innholdsprodusenter. Selv om vi er spesialister på tekst, er det du som er eksperten på det vi skal skrive om. Derfor vil vi basere tekstene på et intervju med deg, for å sikre faglig kvalitet og at vi får frem det du mener er viktig.

Du har kanskje noen ideer om hva det er viktig for deg å skrive om på nettsiden din?

Da tar vi naturligvis utgangspunkt i dette. Hvis du ikke er helt sikker tar vi en titt på nettsiden din og konkurrentene dine, ser på hvordan nettsiden din presterer i dag, og kommer med forslag til titler og temaer for deg.

Dersom vi har utført en SEO-analyse for deg, vil forslagene også være basert på denne. Du vil naturligvis få muligheten til å korrigere tekstene, dersom det er noe du vil legge til eller endre på. Når du er fornøyd med innholdet publiserer vi tekstene på nettsiden din, sammen med bilder som passer til.

Ta kontakt med oss