Godt innhold på digitale flater genererer salg.

Kaffekopp og tastatur

Vi har gjort det enkelt for deg – nå kan du bestille alt du trenger av innhold her og nå! Bestillingsskjemaet finner du lenger ned på siden.

Det er ingen hemmelighet at godt innhold gir god effekt på nettet, uansett om det handler om å generere nye kunder eller å skape langsiktige og lønnsomme kunderelasjoner. Men det å lage godt innhold er en egen kunstform. Overlat hele eller deler av jobben til en av våre profesjonelle webredaktører som skriver de tekstene du trenger, finner passende bilder og publiserer det for deg. Kan det bli enklere?

 

Hvorfor velge Innhold for nett

  • Godt innhold gir flere, og mer fornøyde kunder
  • Søkemotorer elsker innhold, jo mer relevant informasjon de klarer å finne desto bedre liker de det.
  • Det er innholdet som gjør om markedsføringskroner til inntekt. Med bedre innhold øker effekten av alle digitale markedsføringstiltak

 

Hvorfor velge Idium

  • Vi har lang erfaring fra det norske SMB-markedet, og kjenner alle bransjer
  • Som et fullservicebyrå ser vi hele bildet i stedet for enkeltstående tiltak
  • Vi lager relevant innhold for din målgruppe

 

Leveransen

Vi leverer godt tekstinnhold til din nettside, basert på intervju med deg.

Vi skaper det innholdet du mangler på alle dine digitale flater. Enten det er «Om oss», «Tjenester» eller artikler og blogginnlegg for å trekke folk til nettsiden, kan vi levere det du trenger. Vårt mål er å få de besøkende til å utføre ønskede handlinger. Du blir intervjuet av en av våre journalister, og sammen gir vi nettsiden din godt innhold.

Tekstene skal gjenspeile deres bedrift, og skal fremheve det du synes er viktig. Vi trekker frem bedriftens visjoner, verdier, målsettinger og andre elementer du vil kommunisere.

Du leser gjennom og godkjenner tekstene som også av oss kvalitetssikres internt, du har mulighet til å få justert innholdet opptil to ganger.

 

Prisoversikt

Tekst
Produkter/tjenester (område) Produkter/tjenester (spesifikk) Om oss Artikkel Referanser Bedriftspresentasjon Kontakt oss Landingsside
Pris
3 750,- 3 250,- 3 750,- 4 950,- 3 500,- 3 750,- 2 750,- 3 750,-

Referansekunde

Takket være relevant og målrettet innholdsproduksjon har Kommunenes Opplæringskontor i Buskeruds det siste året hatt stor økning i relevant trafikk til nettsiden, økt synlighet på viktige søkeord og søkefraser, og fått flere henvendelser fra potensielle lærlinger. Les mer om hvilke resultater vi har skapt sammen her.

Kob logo

Bestillingsskjema for innhold

Les mer om viktigheten av godt innhold