Google Bedriftsprofil

Øk din bedrifts synlighet i Googles søkemotor, og bli funnet av potensielle kunder i nærheten. Google Bedriftsprofil gjør deg mer synlig i lokale søk.

Lær mer Hvordan gjør vi det?

Hvorfor velge Google Bedriftsprofil?

Med Google Bedriftprofil, tidligere kalt «Google My Business», gjør du det enklere for folk i nærheten å finne frem til deg, akkurat i det øyeblikket de trenger tjenesten du leverer. Dette er gull verdt hvis du er en lokal aktør og leverer tjenester innenfor et definert geografisk område.

Samtidig vil en korrekt og oppdatert oppføring i Google Bedriftsprofil bidra til bedre rangeringer i Googles søkeresultater. Det kan gi flere besøkende inn til ditt nettsted og flere potensielle salg for bedriften.

Det gjøres millioner av Google-søk hver eneste dag

Sørg for å være til stede når det gjøres søk relatert til det du driver med.

Finn ut mer om Google Bedriftsprofil

Slik får du en god bedriftsoppføring i Google Bedriftsprofil

En god bedriftsprofil i Google Bedriftsprofil er informativ og til enhver tid oppdatert. Oppføringen bør inneholde:

  • Oppdatert kontaktinformasjon
  • Oppdaterte åpningstider
  • God informasjon om hva dere leverer, med korrekt kategorisering
  • Bilder  fra lokalene deres – både innvendig og utvendig
  • Anmeldelser fra kunder

Bedriftsprofilen kan også brukes til å lede kunder inn på nettstedet deres. Selger dere noe eller har gode tilbud? Bruk oppføringen til å vise det frem! Skriver dere tekster som kan være av interesse for nye kunder? Del dem i Google Bedriftsprofil. Oppføringen er et utmerket vindu for å vise frem din bedrift fra sin beste side – til glede for både nye og gamle besøkende.

Se hva vi har gjort for andre

Google My Business har endret navn til Google Bedriftsprofil

Tjenesten fikk nytt navn i 2021, og gikk fra å hete «Google My Business» til å kalles «Google Bedriftsprofil», eller «Google Business Profile» på originalspråket. Endringen er et ledd i å gjøre håndteringen av profilen enklere, blant annet har Google lagt ned appen, og lar nå brukerne redigere profilen direkte i søkeresultatet.  

Fremstå tilgjengelig og profesjonell

En gjennomarbeidet bedriftsoppføring i Google Bedriftsprofil får deg til å fremstå som mer tilgjengelig for kundene dine, og som en profesjonell aktør i din bransje. Kundene kan enkelt finne deg i kart, sende meldinger eller ringe direkte fra oppføringen. Jo enklere det er å kontakte dere, desto mer sannsynlig er det at folk velger å gjøre det.

Hvis dere innhenter gode anmeldelser fra kunder dere allerede har, blir dere også mer attraktive for nye kunder.

Slik setter vi opp deres oppføring i Google Bedriftsprofil

Vi vil innhente informasjon fra din nettside, sosiale medier og annet som er tilgjengelig, og bruke dette til å sette sammen en god og informativ oppføring for dere. Har du bilder tilgjengelig som ikke ligger på nett i dag, tar vi gjerne imot disse.

Alt du trenger å gjøre er å godkjenne at vi administrerer oppføringen på vegne av dere når en konsulent eller rådgiveren din ber om det.

Når oppføringen er oppe og går, legger vi deg til som administrator. Da har du selv muligheten til å holde bedriftsinformasjonen oppdatert. Du har også tilgang på statistikk, og kan følge med på hvordan brukerne interagerer med bedriftsprofilen din.

Kom i gang med Google Bedriftsprofil

Ta kontakt med oss og kartlegg behovet til din bedrift.

Kontakt oss