Facebook bedriftsside

Ønsker du å snakke direkte med dine kunder? En Facebook bedriftsside lar deg vise en mer personlig side av bedriften og bli bedre kjent kundene dine.

Lær mer Hvordan gjør vi det?

Hvorfor bør du ha en Facebook bedriftsside?

Facebook er den beste kanalen for direkte kommunikasjon med kundene dine. Det er også en viktig inngangsport til nettsiden din. De aller fleste mennesker er på Facebook i dag. Dermed kan du spre nyheter på rekordtid – uten å betale en eneste annonsekrone.

Over 3,4 millioner nordmenn har en profil på Facebook

La oss hjelpe deg å nå dem

En arena for deling av informasjon og innhold

Med Facebook bedriftsside kan din bedrift publisere og dele relevant innhold. Ved å dele innhold som engasjerer kan du skape gode relasjoner med de som allerede er kunde hos deg. Samtidig kan du bygge merkevare og styrke kjennskap blant de som ikke kjenner deg fra før.

Enten målet ditt er økt salg, mer trafikk eller flere lojale kunder på sikt – tilstedeværelse på Facebook hjelper deg på veien mot målet.

Se hva vi har gjort for andre

Aktuelle artikler:

Les flere artikler her

Slik kommer du i gang

Vår flinke sosiale medier-konsulent, Christer, setter opp din bedriftsside for deg. Han vil trenge kontaktinformasjon, logo og det bildet dere ønsker som forsidebilde. I tillegg trenger vi å vite hvem hos dere som skal administrere profilen når den er ferdig satt opp. Hvis du har spesifikke ønsker om hvordan siden skal være eller ikke være, gir du beskjed. Vi fikser det aller meste.

Trenger du litt hjelp på veien? Vi tilbyr skreddersydde kurs i bruk av sosiale medier, slik at du skal få mest mulig ut av din bedriftsprofil.

Kom i gang!