Våre tjenester

Vil du ha hjelp med å øke din bedrifts synlighet på nett? Vi er spesialister på alt det som får kundene dine til å finne frem til deg, fra oppsett av en skreddersydd nettside med godt design og tilpasset innhold, til å håndtere all din digitale annonsering.

Nettsider

Nettsiden er din bedrifts viktigste reklameplakat! Vi lager en profesjonell, funksjonell og brukervennlig nettside for din bedrift, og tilpasser den til bedriftens mål, merkevare og visuelle uttrykk.

Nettsider for små og mellomstore bedrifter Nettsider for deg med større behov

Annonsering

Målrettet annonsering lar deg nå ut til din målgruppe til rett tid og med riktig budskap. Vi hjelper deg med å sette opp engasjerende annonsekampanjer på alle digitale plattformer. 

Google Ads Annonsering i sosiale medier Programmatisk

Bli synlig

For at kundene skal finne frem til deg, er det flere smarte ting du kan gjøre. Blant annet finnes i lokalt søk gjennom en Google Bedriftsprofil, eller ha en Facebook side for at dine eksisterende kunder kan følge deg.

Google Bedriftsprofil Facebook bedriftsside Mailchimp

Rådgivning

Vi har bred og allsidig kompetanse innen digital markedsføring. Våre rådgivere og spesialister deler gjerne av sin kunnskap, og legger gode strategier for å hjelpe deg å nå dine mål.

Mediebyråavtale

Trenger du hjelp til å lage en nettside?

Ønsker du å komme i gang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Våre dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.