Idium er en av få Google Premier Partnere i Norge. Vi samarbeider tett med Google slik at vi kan gi kundene våre de beste resultatene innen søkemotorannonsering.

 

 

Spesialister innen søkeannonsering

På grunn av vår erfaring og kompetanse er vi Google Partnere med ekspertise innen søkeannonsering. Partnerne som er spesialister innen søkeannonsering kan hjelpe deg med å opprette og optimalisere annonser som vises på Google Søk. De kan også bistå med budsjettering og strategier for bruk av søkeord.

 

Derfor er vi kvalifisert

Google stiller en rekke krav for at byråer skal kunne bli Premier Google Partner. Nedenfor kan du se hvordan vi har gjort oss fortjent til å få denne tittelen:

  • Sertifiseringer – Vi oppfyller kravet om å ha to Google Ads-sertifiserte ansatte
  • Resultater – Vi innfrir resultatkravet ved å levere solide tall for annonseinntekter og vekst, samt opprettholde kundebasen og få flere kunder
  • Forbruk – Vi innfrir et høyere forbrukskrav for alle kontoene vi administrerer, og viser at bedriften har en tilfredsstillende omsetning.

 

Vil du ha hjelp med søkeannonsering?

I dag leverer vi gode resultater til over 200 norske bedrifter gjennom søkemotorannonsering, og vi har plass til mange fler. Vi leverer all type annonsering i Google Ads-nettverket. Trykk på lenkene for å lese mer om hver enkelt tjeneste eller kontakt oss allerede nå via kontaktskjemaet nedenfor.

 

Vil du annonsere i Google Ads?

Fyll ut kontaktskjemaet for et uforpliktende tilbud.