FagFlis

FagFlis har vært nettsidekunde hos oss siden 2013 og sammen med oss jobber de kontinuerlig med vedlikehold, modernisering og innholdsproduksjon for å holde seg relevant for kundene sine.

«Først og fremst er møtene hos Idium svært profesjonelle»

«Vi blir alltid presentert gode planer og tips for hjemmesiden og hvordan den kan optimaliseres og tilrettelegges bedre for våre besøkende. Dere er flinke til å styre oss i riktig retning slik at vi alltid er med i tiden, samtidig gir dere oss mye frihet til å gjøre ting selv i WordPress-verktøyet

Daniel Höglander, forretningsutvikler i FagFlis.

Helt tilbake til 2013 har vi vært FagFlis’ nettsideleverandør, men i tillegg til å levere selve skallet og designet til hjemmesiden har de også fått hjelp av oss til å fylle den med godt innhold i form av tekst og bilder. Men en nettside er en kontinuerlig jobb, så derfor får bedriften jevnlige statusmøter og rapporter slik at de alltid kan tilpasse seg markedet som stadig er i endring.

Besøk Fagflis

Kompetent rådgiver

Angående deres rådgiver har de mange positive egenskaper de ønsker å trekke frem:

Rådgiveren er veldig god på å opprettholde en god dialog med oss, så kommunikasjonen oss imellom er utrolig bra og hun er alltid rask til å svare på våre henvendelser.

Alt i alt er FagFlis fornøyde med at de har en ren og estetisk fin hjemmeside som det er enkelt for kundene deres å orientere seg på. Den er attpåtil moderne og fremhever bedriftens beste sider. 

Tilbakemeldinger fra kunde:

«Dere besitter ikke bare den tekniske kompetansen, men har også bidratt med hjelp av journalister og tekstforfattere til å fylle hjemmesiden med relevant innhold slik at vi kan øke synligheten vår i organiske søk. At dere tar på dere den jobben sparer oss for mye tid.»

Vil du bli vår neste suksessreferanse?

Ønsker du å komme igang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Idiums dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Ta kontakt med en rådgiver