Eurodent

Eurodent er en bedrift i en tøff bransje med høy konkurranse, derfor er samspillet mellom oss og kunden ekstra viktig.

«Det er veldig høy kvalitet på servicen og tjenestene dere leverer»

Ionut Eriksen, administrerende direktør i Eurodent.

Tannhelsebransjen er en tøff bransje med høy konkurranse og de har ikke tid å kaste bort når det kommer til markedsføring, så det er godt de er i trygge hender. Eurodent har både en mediebyråavtale og en WordPress-nettside hos oss. Mediebyråavtalen har hittil innbefattet søkemotoroptimalisering, Google Ads- og Facebook-annonsering.

Profesjonell hjemmeside

Den viktigste plattformen for bedriften er nettsiden, det er her eksisterende og potensielle kunder kommer for å finne informasjon og bestille timer og behandlinger.

Som mediebyråkunde har de selvsagt tilgang til sin egen rådgiver som skal være en viktig nøkkelspiller fra strategien blir lagt til tjenesten er levert, og i etterkant vise resultatene markedsføringen har skapt og hva som må til for å bli enda bedre. 

Tilbakemeldinger fra kunde:

«Vi er megafornøyde med hjemmesiden. Den er brukervennlig og har et fint design, slik som vi ønsket. Andre har også skrytt veldig av den og vi har fått flere tilbakemeldinger på at den ser profesjonell ut.»

Økende omsetning

For oss er det eneste som betyr noe at kundene våre lykkes og når de målene de trenger for å ha en lønnsom drift, og Ionut er fornøyd med resultatene vi har klart å skape for dem så langt.

«Vi får det vi diskuterer i møter og tjenestene blir levert som lovet. Trenger vi noe som kan leveres på kort varsel får vi det også. Idium klarer virkelig å levere, vi får god oppfølging og rapporter hver måned med veldig klare tilbakemeldinger på hva vi kan gjøre bedre. Vi har aldri opplevd en slik oppfølging og kontakt før som vi har med dere, i hvert fall ikke i forhold til de andre mediebyråene vi har hatt tidligere.» 

Tilbakemeldinger fra kunde:

«Vi har en jevn og fin økning i omsetning som har holdt seg stabil, og som vi håper vil fortsette. Har vi trege dager er responsen fra dere rask og dere justerer budsjetter og budskaper slik at kampanjene treffer enda bedre. Trafikken inn til nettsiden vår er veldig bra til å være en ny nettside og den fortsetter å øke gradvis.»

Vil du bli vår neste suksessreferanse?

Ønsker du å komme igang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Idiums dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Ta kontakt med en rådgiver