Planlegg og effektiviser markedsføringen din med publiseringsplaner. Kom i gang med våre ferdige maler.

Publiseringskalender innhold og sosiale medier

Lag en plan for hva du skal publisere når og ikke gjør den mer komplisert enn hva den trenger å være. Det viktigste er at du faktisk følger den. Derfor har vi laget to enkle publiseringskalendere som du kan bruke som mal for at det skal være lettere å komme i gang med å planlegge hva og når du skal publisere på bloggen eller i sosiale meier.

 

Publiseringskalender for sosiale medier

Som med så mye annet er planlegging nøkkelen når det kommer til markedsføring i sosiale medier. Mangel på planlegging er nok også mye av grunnen til at mange bedrifter opplever at de ikke har tid. I begynnelsen ligger gjerne ambisjonsnivået høyt og det publiseres hyppig. Så blir det et par ganger i uken før det ender opp med sporadiske oppdateringer. Du kjenner deg kanskje igjen?

 

Last ned publiseringskalender for sosiale medier

 

Publiseringskalender for blogg

Det kan være utfordrene og skulle komme opp med noe fengende og interessante tekster på stående fot. Sett deg sammen med teamet ditt, kolleger eller noen andre du kan kaste ball med, og legg en plan for hva dere skal dele av innhold og hvem som er ansvarlig for at det blir produsert.

 

Last ned publiseringskalender for blogg

 

Ønsker du mer informasjon om innholdsproduksjon?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.