Som medlem av NELFO får du en rekke fordeler hos Idium.

NELFO har fremforhandlet gunstige vilkår på nettsider og digital markedsføring hos Idium. La oss ta av oss din digital markedsføring så du heller kan fokusere på det du gjør best.

 

30 prosent avslag nettsider

Mai-tilbud – 30 % rabatt på nettsider

Denne måneden tilbyr vi ytterligere rabatterte priser på nettsider eksklusivt for NELFO-medlemmer. I mai har vi nemlig redusert oppstartsprisen på nettsider med 30 prosent. Det vil si at du får en komplett nettside til kun 4 199,-!

 

 Se nettsider vi har laget 

 

Få en brukervennlig og moderne nettside – uten å løfte en finger

Nettsideløsningen vi leverer er spesielt utviklet for deg som ønsker nettsider som er enkle å administrere, og som ikke ønsker å bruke mer enn nødvendig ressurser på dette. Overlat jobben til oss, så kan du heller bruke tiden din på det du er god på.

Tilbudet varer til og med 31. mai.

Driftskostnader på 299,- per måned, totalt 3588,- i året kommer i tillegg*

 

 Trykk her for å bestille nettside 

 

Hvem er Idium

Idium er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester som holder til på Majorstuen i Oslo. Vi hjelper deg med alt du trenger for å lykkes med markedsføring på nett og sikrer at du har en helhetlig strategi i digitale kanaler. Vi leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge, og med vår lange fartstid har vi god erfaring og innsikt i alle bransjer.

 

Hva kan vi tilby deg

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring. Dine resultater betyr alt for oss, derfor er vi opptatt av å levere strategiske og kostnadseffektive løsninger slik at du når de målene du har satt deg. Nedenfor kan du se hvilke rabatterte tjenester du som medlem av NELFO kan benytte deg av.

 

Har du spørsmål? Er det noe vi kan hjelpe med? Ta gjerne kontakt med vår partneransvarlig Heidi Hansen-Dahl på 41 54 49 53 eller heidi.hansen-dahl@idium.no.

 

 

Rabatter og tjenester

 

Ja, takk! Jeg vil gjerne ha mer informasjon om Idiums produkter og tjenester.

  • Gjelder henvendelsen brukerstøtte- eller fakturaspørsmål? Klikk her!
    Les mer om hvordan vi behandler din data i vår personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

logo NELFO