Digital synlighet har blitt en nødvendighet om du skal kapre dagens campinggjester.

Dagens campinggjester er mer digitale enn noensinne og kampen om gjestene foregår i Googles søkeresultater. Slik øker du synligheten din på nett:

 

Nettside

Nettsiden er ditt anker og butikkvindu i den digitale sfæren, sørg for at den representerer bedriften på en riktig måte:

  • All kontaktinformasjon må være oppdatert og lett å finne
  • Sørg for at det er lett å henvende seg til dere
  • Har du mange internasjonale gjester? Da bør du vurdere å ha flere språkvalg på siden din
  • Ha gode bilder på nettsiden, og pass på at de er i riktig format og størrelse
  • Nettsiden må være mobiltilpasset
  • Ha kart over hvor du holder til

 

Bli synlig i Google – optimaliser nettsiden

Enkelt forklart handler søkemotoroptimalisering om å optimalisere nettsiden din for søkemotorene slik at nettsiden din blir synlig i relevante søkeresultater. Google har en rekke krav og standarer som en nettside må oppfylle for å bli rangert i søkeresultater. I tillegg til å ha godt innhold på nettsiden krever søkemotoren at du har det tekniske på plass slik at den er optimalisert for alle brukere.

 

Google Min Bedrift

Google Min bedrift er et brukervennlig verktøy der bedrifter kan administrere tilstedeværelsen sin på Google, inkludert Søk, Lokale søk og kartfunksjonen. Ved å ta kontroll over bedriftsinformasjonen din her gjør du det enklere for gjestene å finne deg, og å velge deg som overnattingssted.

 

Google Steder og Kart

Når du har din Google Min bedrift på plass vil din bedrift være synlig i Google Steder-lister. Om det er noen lister du burde være en del av på nett, så er det definitivt disse. Å være i Google Steder-lister vil si at når folk er i nærheten, eller inkluderer stedsnavn når de søker på f.eks. “campingplass”, vil du komme opp i listen og i kartet over aktuelle campingplasser. Når du er synlig i Google Maps er du synlig i Googles kartfunksjon og dine potensielle gjester får en veibeskrivelse som fører dem direkte til deg.

 

Omtaler

Din Google+profil viser gjennomsnittet av omtalene du har fått fra kunder i form av stjerner på en skala fra 1-5. Og for dagens forbrukere er tilbakemeldinger særs viktig. Potensielle gjester vil garantert se tilbakemeldingene du har fått før de sjekker inn. Dette kan være vippepunktet når det står mellom deg og dine nærmeste konkurrenter.

 

Søkemotoroptimalisering

Alle postene du publiserer på din bedrifts Google Min Bedrift-side blir indeksert av Google, og kan dukke opp i relevante søk. Relevant og informativ informasjon er nøkkelen for å havne på førstesiden i Googles søkeresultater.

 

Idium – Lønnsom markedsføring

Vi hjelper allerede mange av NAF Camps medlemmer med å bli synlig for campingturister i dag, og det spiller ingen rolle om du driver en stor eller liten campingbedrift. Vi bistår deg i å øke synligheten din på dine premisser og etter dine ønsker. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Du har som medlem av NAF Camp 25% rabatt på alle tjenester hos oss, i tillegg til at vi gjør hele jobben for deg!

 

Kontakt oss

  • Gjelder henvendelsen brukerstøtte- eller fakturaspørsmål? Klikk her!
    Les mer om hvordan vi behandler din data i vår personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.