Caroline Nygaard

Webredaktør og digital markedsfører
Idium Oslo
93 04 02 15
caroline@idium.no

Jeg kan hjelpe deg med

Caroline er Idiums egen markedsfører og webredaktør. Hun er ansvarlig for den digitale kommunikasjonen ut mot både kunder og ansatte. Caroline er ofte kjent som spammeren, men når man først får e-post fra hun, ser vi hvor dyktig hun er i både i innhold og design - til og med det tekniske får hun på plass. Hun glimter også til med sitt blide ansikt på faglige kurs til både kunder, interesserte og medarbeidere – og selv om hun smiler hele tiden kan hun også være strenge tante Sofie.

På fritiden henger hun enten i stropper i klatreveggen, går turer i fjellheimen eller leker seg med bilder i Lightroom!

Det beste med å jobbe i Idium 

At det er en uformell kultur hvor vi har det mye morsomt sammen, samtidig som alle kollegaene mine er faglig sterke og er villige til å lære bort.

Carolines siste artikler

 • Kvinne med laptop og kaffekopp
  15/05/2020 - Omar Vidskjold Khan
  SEO for SaaS-bedrifter

  Søkemotorene er og blir den viktigste markedskanalen for en stor andel norske bedrifter - og ikke minst for de som lever av å levere digitale løsninger. Dersom spådommene om en utvidet bruk av hjemmekontor i kjølvannet av Covid-19 slår til, vil særlig SaaS-markedet bli enda mer konkurranseutsatt. Derfor er det meget viktig at SEO har en sentral posisjon i selskaps markedsplan.

  Les mer
 • Mac-skjerm med graf
  15/05/2020 - Omar Vidskjold Khan
  10 steg til forbedret synlighet i Google

  De store søkemotorene er for de fleste norske bedrifter en av de aller viktigste konkurransearenaene. Likevel ser vi at forbausende få selskaper har et bevisst forhold til hvordan de jobber med organisk synlighet, og enda færre har en konkret plan for hvordan de går frem for å oppnå bedre resultater Denne artikkelen er ikke ment å være en komplett fremdriftsplan, men et forslag til hvilke steg du og din bedrift kan ta for å øke den organiske synligheten i Google.

  Les mer
 • Person som holder kredittkort foran PCen
  15/04/2020 - Idium
  Dette må du tenke på når du starter en nettbutikk

  Vurderer du å starte en nettbutikk eller kanskje du allerede har en? Det er mye å ta stilling til når du skal selge produktene dine på nett.

  Les mer
 • Person som stryker over Facebook-logo på telefonskjermen
  15/04/2020 - Caroline Nygaard
  Hvorfor mislykkes betalt søk og annonser i sosiale medier?

  Sliter du med høye annonsekostnader? Noen ganger legger vi alt fokuset på å øke inntektene. Konsekvensen av dette kan føre til skyhøye annonsekostnader og få konverteringer.

  Les mer
 • Bærbar data med teksten Digital markedsføring 2018
  14/04/2020 - Idium
  5 ”andre” typer innholdmarkedsføring

  Hvordan skal man skille seg ut med innhold? Blogg? Infografikk? Med så høy konkurranse om folks oppmerksomhet må man skape innhold som er mer enn bare innhold.

  Les mer
 • hånd som holder i mobil og ser på bilder
  14/04/2020 - Idium
  Her finner du de beste gratisbildene

  Her er en liste over nettsider med gratis bilder du kan bruke i markedsføringen av bedriften din.

  Les mer
Se alle blogginnlegg