Digital annonsering er målbart og kostnadseffektivt. Lær hvordan en konkret og målbar strategi sammen med målrettet annonsering kan øke verdien av ditt markedsbudsjett.

kontorpult

Dato: Ny dato kommer
Tid: 08:30-16:00
Sted: Sørkedalsveien 10c, Oslo
Pris: kr. 5 990,-
Utstyr: Ta med egen datamaskin.
Frokost og lunsj er inkludert.

Ønsker du å få beskjed når den nye kursdatoen er satt?

 

Som markedsfører i en digital tidsalder må du forstå kanalene, det totale bildet og hvordan du skaper en digital merkevare.

Hvordan utnytter du mulighetene på tvers av kanalene, og hvordan bruker du innsikten til å skape digitale strategier?

Idiums kurs innen digital annonsering er utviklet av praktiserende digitale markedsførere og annonsekonsulenter for å gi deg det du trenger for å lykkes.

Vi tror at du lærer best når du lærer sammen med andre, i et dynamisk miljø og får sette teorien ut i praksis med veiledning av profesjonelle, digitale markedsførere. Vi bruker ingen store og tunge lærebøker, kun oppdatert spesialutformet materiell.

 

Kurset passer for deg som:

Om kurset

Gjennom en intensiv dag lærer du de viktigste faktorene for å lykkes med din annonsering. Lær hvordan en konkret og målbar strategi sammen med målrettet annonsering kan øke verdien av ditt markedsbudsjett.

 

Sett opp løp for ekte kampanjer

Lær av å utføre. Skap digitale kampanjer og lær hvordan du kan måle effekten i sanntid, uavhengig av ditt budsjett.

 

Sett mål for egen karrière

Digital markedsføring er et felt med stor utvikling og mange muligheter. Ved å utvikle dine ferdigheter stiller du sterkere i din nåværende stilling, eller dersom du ser etter nye muligheter og ønsker å bli mer attraktiv i jobbmarkedet.

 

Spørsmål og svar

Forkunnskaper og forberedelser

Idium ønsker at du skal få umiddelbar effekt av din investering med oss. Derfor ønsker vi at du skal kunne jobbe med og få hjelp til å utvikle faktiske kampanjer under kurset. Jo mer forberedt du er, jo lengre kan du nå.

Vi ønsker at du skal ha satt opp og ha tilgang til følgende før kurset:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook Business Manager

Ønsker du hjelp til dette vil vi sette opp et gratiskurs i forkant av hovedkurset.

 

Komponenter i kurset

Påmelding