På grunn av vår lange erfaring og kompetanse er Idium en av få Google Premier Partnere i Norge. Det vil si at vi samarbeider tett med Google slik at vi kan gi kundene våre de beste resultatene innen søkemotorannonsering.

 

 

Premiere Google Partner NorgeGoogle har gitt oss muligheten til å spesialisere oss slik at de kan gi anerkjennelse til, og skille ut, byråer som har spesifikk produktekspertise innen bestemte områder. Denne muligheten har vi fått fordi vi kan vise til bedre resultater og produktekspertise innen søkeannonsering.

 

Hva betyr det å være spesialist innen søkeannonsering?

Partnerne som er spesialister innen søkeannonsering kan hjelpe deg med å opprette og optimalisere annonser som vises på Google Søk. De kan også bistå med budsjettering og strategier for bruk av søkeord.

 

Derfor er vi kvalifisert

Google stiller en rekke krav for at byråer skal kunne bli Google Premier Partner. Nedenfor kan du se hvordan vi har gjort oss fortjent til å få denne tittelen:

  • Sertifiseringer

    • Vi oppfyller kravet om å ha to Google Ads-sertifiserte ansatte.
  • Resultater

    • Vi innfrir resultatkravet ved å levere solide tall for annonseinntekter og vekst, samt opprettholde kundebasen og få flere kunder.
  • Forbruk

    • Vi innfrir et høyere forbrukskrav for alle kontoene vi administrerer, og viser at bedriften har en tilfredsstillende omsetning.

 

Kom i gang med annonseringen

I dag leverer vi gode resultater til over 200 norske bedrifter gjennom søkemotorannonsering, og vi har plass til mange fler. Vi leverer all type annonsering i Google Ads-nettverket. Trykk på lenkene for å lese mer om hver enkelt tjeneste eller kontakt oss allerede nå via kontaktskjemaet nedenfor.

 

Vil du annonsere via Google Ads?

Fyll ut kontaktskjemaet så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg.