Som medlem av Elektronikkbransjen får du en rekke fordeler hos Idium.

Idium partnerElektronikkbransjen har fremforhandlet gunstige vilkår på nettsider og digital markedsføring hos Idium. La oss ta av oss din digital markedsføring så du heller kan fokusere på det du gjør best.

 

Hvem er Idium

Idium er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester som holder til på Majorstuen i Oslo. Vi hjelper deg med alt du trenger for å lykkes med markedsføring på nett og sikrer at du har en helhetlig strategi i digitale kanaler. Vi leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge, og med vår lange fartstid har vi god erfaring og innsikt i alle bransjer.

 

Hva kan vi tilby deg

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring. Dine resultater betyr alt for oss, derfor er vi opptatt av å levere strategiske og kostnadseffektive løsninger slik at du når de målene du har satt deg. Nedenfor kan du se hvilke rabatterte tjenester du som medlem av Elektronikkbransjen kan benytte deg av.

 

Har du spørsmål? Er det noe vi kan hjelpe med? Ta gjerne kontakt med vår partneransvarlig Magnus Weisæth på 966 22 578 eller magnus@idium.no.

Ja, takk! Jeg vil gjerne ha mer informasjon om Idiums produkter og tjenester.

  • Gjelder henvendelsen brukerstøtte- eller fakturaspørsmål? Klikk her!
    Les mer om hvordan vi behandler din data i vår personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eb-logo