Her kan du lese om de nyeste funksjonene i nettsideverktøyet Editap.

Sist oppdatert 01.03.2018

 

Ny skjema-widget

Den nye skjema-widgeten gir deg mulighet til å tilpasse omtrent alle elementene i skjemaet. Det er mulig å legge til, fjerne og tilpasse felter som tekst, e-postadresse, telefonnummer, radioknapper osv. Du kan endre hinttekst, valideringstekst, sette som obligatorisk i alle felt.

Du kan også endre designet og bestemme hvilke farger og fonter som skal være i de ulike feltene, på knappene, i bakgrunnen og rammen.

Widgeten finner du i widget-biblioteket. I de fleste malene og stripene ligger den gamle versjonen av skjemaet, så du må gå i widget-biblioteket og bruke det skjemaet du finner der for å ha tilgang til denne funksjonaliteten.

editap skjema redigering

Editap skjemafunksjonalitet

hvordan redigere skjema Editap

 

 

 

Mulighet for å slå sammen og dele striper

Nå kan du slå sammen seksjoner som ligger ved siden av hverandre ved å klikke på det rosa ikonet til høyre for stripen du ønsker å redigere. Denne funksjonen er nyttig dersom du ønsker å for eksempel ha samme bakgrunnsbilde og kolonneinnstillinger på flere striper, men det betyr ikke at de må være like.

For å skille stripene må du klikke på det gråe ikonet som befinner seg der sammenslåingsikonet var.

Nedenfor kan du se et eksempel på to sammenslåtte striper.

Editap dele og slå sammen striper

 

Opplasting av bilder

Når du laster opp et bilde kan du velge om lenken skal gå til en nettadresse, et telefonnummer, en e-postadresse eller åpne en fil.

Når du velger å lenke til en fil vil du få muligheten til å laste opp filen som brukeren kan se eller laste ned etter å ha trykket på lenken. Du har også valget om at lenken skal åpnes i samme eller en ny fane.

Editap bilderedigering

editap bilderredigering verktøyeditap bilderedigering