Vi hjelper deg med å nå målene dine

Gjennom søkemotoroptimalisering, nettsider, annonsering og rådgivning. Vi er spesialister på alt det som får kundene dine til å finne deg på nett. La oss gjøre det vi er gode på, og bruk tiden din på andre viktige oppgaver.

Hva vi kan gjøre Book en rådgiver

Våre tjenester

Vi holder oss oppdatert på fagfeltene våre og prøver gjerne nye ting. Samtidig er vi opptatt av å bruke de kanalene vi av erfaring vet fungerer aller best. Vi vet også at alt starter med en god nettside der design, innhold og andre elementer spiller på lag.

Nettsider vi har laget

Nettsiden er din bedrifts viktigste reklameplakat! Vi lager en profesjonell, funksjonell og brukervennlig nettside for din bedrift, og tilpasser den til bedriftens mål, merkevare og visuelle uttrykk. Her kan du se noen av nettsidene vi har laget for små- og mellomstore bedrifter. 

Se noen av våre nettsider

Prosjekter vi er stolte av

Vi er så heldige at vi får jobbe med spennende bedrifter i de fleste bransjer, og hjelpe dem med å bli mer synlig på nett. Kundene våre betyr alt for oss, og vi er stolte av resultatene vi er med på å skape for dem. Lurer du på hvordan vi jobber? Her kan du lese mer om noen av prosjektene vi har jobbet med for våre kunder.

Bli kjent med oss

Idium er mediebyrået for deg som vet at det er viktig å være tilstede på nett, men ikke helt vet hvordan – eller ikke finner tid blant andre viktige oppgaver.

Finn ut mer om oss her

Vi deler vår kunnskap med deg

Se flere innlegg på Idiums blogg

Trenger du hjelp til å lage en markedsplan?

Ønsker du å komme i gang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Våre dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Ta kontakt med oss