Vi hjelper deg med å nå målene dine

Gjennom søkemotoroptimalisering, nettsider, annonsering og rådgivning. Vi er spesialister på alt det som får kundene dine til å finne deg på nett. La oss gjøre det vi er gode på, og bruk tiden din på andre viktige oppgaver.

Hva vi kan gjøreKontakt oss

Våre tjenester

Vi holder oss oppdatert på fagfeltene våre og prøver gjerne nye ting. Samtidig er vi opptatt av å bruke de kanalene vi av erfaring vet fungerer aller best. Vi vet også at alt starter med en god nettside der design, innhold og andre elementer spiller på lag.

Bli kjent med oss

Idium er mediebyrået for deg som vet at det er viktig å være tilstede på nett, men ikke helt vet hvordan – eller ikke finner tid blant andre viktige oppgaver.

Finn ut mer om oss her

Ønsker du å bli mer synlig på nett?

Finn ut hvilke tiltak som bør iverksettes for å bli mest mulig synlig i relevante søkeresultater.

Ta vår gratis teknisk analyse

Våre siste innlegg

Se flere innlegg på Idiums blogg

Lurer du på noe?

Vi hører gjerne fra deg på hei@idium.no eller på 22 00 84 00.

Finn kontaktinfo og våre ansatte her

Prosjekter vi er stolte av

Vi er så heldige at vi får jobbe med spennende bedrifter i de fleste bransjer, og hjelpe dem med å bli mer synlig på nett. Kundene våre betyr alt for oss, og vi er stolte av resultatene vi er med på å skape for dem. Lurer du på hvordan vi jobber? Her kan du lese mer om noen av prosjektene vi har jobbet med for våre kunder.

Trenger du hjelp til å lage en markedsplan?

Ønsker du å komme i gang med markedsføringen av din bedrift, men vet ikke helt hvor du skal starte? Våre dyktige medierådgivere kan hjelpe deg.

Ta kontakt med en rådgiver